+358 40 145 9205

Ole yhteydessä

08 - 18

maanantai - sunnuntai

KERRO MEILLE KOHTEESTASI

ME EMME JAA TIETOJASI KENELLEKKÄÄN

Pihan tarpeet

Kohteen osoite

Yhteystiedot

MITÄ PIHAPALVELUITA TARJOAMME?

KOTITALOUDET / YRITYKSET / TALOYHTIÖT

KOTITALOUDET YRITYKSET TALOYHTIÖT

Lumityöt

Anna talven lumisateiden olla huolesi poissa – Lumityöpalvelumme on täällä apunasi.

Eikö talvisen lumimyrskyn jälkeinen raivaaminen houkuta? Lumityöt voivat olla raskaita, aikaavieviä ja stressaavia. Siksi tarjoamme laadukkaita lumityöpalveluita kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille.

Me suoritamme lumityöt ja hiekoitukset pihasta kuin pihasta, luotettavasti ja huolellisesti. Tyypillisiä kohteita ovat mm. omakotitalot, rivitalot ja liiketilat.

Jätä yhteydenotto-pyyntö, niin me vastaamme teille hinnan kera.

Kaatopaikkakuormat

Kaatopaikkakuormapalvelumme sisältää:

  • Jätteiden keräyksen paikan päältä
  • Kaatopaikkakuormien turvallisen kuljetuksen
  • Jätteiden asianmukaisen käsittelyn ja kierrätyksen mukaan lukien

 

Käännä katseesi pois kaatopaikkakuormista ja anna meidän huolehtia siitä. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi tarjouksen kaatopaikkakuormapalvelustamme. Haluamme auttaa sinua tekemään jätteiden käsittelystä helppoa ja vaivatonta

Roskalavat

Tarvitsetko helppoa ja vaivatonta tapaa päästä eroon roskista, jätteistä tai remonttijätteestä? Yrityksemme tarjoaa luotettavia roskalavapalveluita, jotka auttavat sinua pitämään kiinteistösi siistinä ja järjestyksessä.

Mitä roskalavapalvelumme sisältää?

  1. Roskalavan vuokraus: Tarjoamme erikokoisia roskalavoja, jotka sopivat kaikkiin tarpeisiin, olipa kyseessä sitten pieni kotiprojekti tai suuri rakennustyömaa. Valitse sinulle sopiva lavakoko, niin me toimitamme sen sovittuna ajankohtana suoraan ovellesi.

  2. Toimitus ja nouto: Meidän palvelumme sisältää roskalavan toimituksen ja noudon. Sinun tarvitsee vain kertoa meille, minne haluat lavan tuotavan ja milloin sen voi noutaa.

  3. Jätteen käsittely: Kun roskalava on täynnä, huolehdimme jätteen asianmukaisesta käsittelystä. Noudatamme tiukkoja ympäristöstandardeja ja pyrimme kierrättämään ja hyödyntämään jätteet mahdollisimman tehokkaasti.

  4. Asiakaspalvelu: Meidän ammattitaitoinen tiimimme on aina valmis auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua ja räätälöimme ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi.

Nurmikon leikkaus

Tavoitteenamme on luoda vihreä ja hyvin hoidettu nurmikko jokaiselle asiakkaallemme, olitpa sitten kotitalous, yritys tai taloyhtiö.

Nauti itsestään hohtavasta nurmikosta ilman vaivannäköä. Kotitalouksille tarjoamme räätälöityjä nurmikonhoitoratkaisuja, jotka pitävät pihan kauniina ja elinvoimaisena läpi kesäkauden. Me ymmärrämme, kuinka tärkeää on luoda viihtyisä ja turvallinen ympäristö perheesi nautittavaksi.

Yritysasiakkaille tarjoamme palveluita, jotka huomioivat yrityksen imagon ja tarpeet. Hyvin hoidettu piha-alue heijastaa yrityksen ammattimaisuutta ja kertoo sen huolehtivan ympäristöstään.

Taloyhtiöille tarjoamme kattavia ylläpitopalveluja, jotka pitävät yhteiset viheralueet siisteinä ja houkuttelevina. Ymmärrämme taloyhtiöiden erityistarpeet ja olemme valmiita räätälöimään palvelumme niiden mukaan.

Käytämme viimeisintä teknologiaa, tarjoamme joustavaa palvelua ja pyrimme aina ylittämään odotuksesi. Ota yhteyttä tänään ja katsotaan yhdessä, kuinka voimme parhaiten palvella sinua. Nurmikonleikkaus ei ole meille vain työtä – se on intohimoamme.

Pensaiden muotoilu- ja alasleikkaus

Kauniisti leikattu ja hoidettu pensas voi olla kuin taideteos pihallasi, toimipaikkasi edessä tai taloyhtiönne viheralueella. Meidän tehtävämme on luoda ja ylläpitää tätä elävää taidetta.

Pensaiden alas- ja muotoiluleikkaus vaatii taitoa, silmää ja ammattitaidon tuomaa ymmärrystä kasvien elinkierrosta ja kasvutottumuksista. Meidän ammattilaistemme käsissä pensaasi eivät ainoastaan pysy hyvinvoivina ja terveinä, vaan ne myös tuovat ympäristöönsä kauneutta ja viehätysvoimaa.

Pensasaidan leikkauspalvelumme lisäksi meillä on mahdollisuus leikkauksesta syntyneiden jätteiden poisvientiin.

Palvelumme on joustava ja räätälöitävissä täysin sinun tarpeidesi mukaan, olitpa kotitalous, yritys tai taloyhtiö. Ymmärrämme erilaisten ympäristöjen vaatimukset ja olemme valmiita vastaamaan niihin ammattitaidolla.

Pensaiden leikkaus ei ole vain tekninen toimenpide, vaan se on luovan prosessin ja kasvien hoidon yhdistelmä. Käännä katseesi meihin ja anna meidän luoda ja ylläpitää pensaidesi kauneutta. Ota yhteyttä tänään, niin aloitamme yhdessä tämän vihreän taiteen luomisprosessin.

Lähetä yhteydenotto-pyyntö: